Thursday, October 2, 2014

KPAKK MENJADI PILIHAN

sudah lama ku berdiam diri , kini ku kembali untuk share kisahku . wahh !! dengar macam seronok ja kan . apa-apa saja lah . tetapi bagi saya amatlah seronok . . siapa tak seronok kalau dapat sambung belajar right ?? hanya tuhan saja yang tahu bertapa happynya saya huhuhu


ehh apa tu ??? 
haa mari eyra ceritakan kisahnya hihik nampak tak seriusnya nak bercerita . . inilah kolej PERKEMBANGAN AWAL KANAK-KANAK . . kolej ini sudah menjadi pilihan hati , soo sweet kan huhu eyra menjadi student KPAKK pada tarikh 2/9/2014 . . eyra seorang student baru . . first eyra jejak di KPAKK eyra sangat teruja . . tempat belajar dia sangat selesa dan banyak kemudahan . biliknya macam hotel . . siapa sangka seorang student dapat belajar di tempat yang selesa dan mudah untuk belajar .sorry eyra tak sediakan gambar bilik hihik 

hemmm panjang lebar eyra cerita tahu ka KPAKK ni terletak dekat mana ?? huhuhu syok bercerita sehinggakan lupa untuk berikan lokasi KPAKK . okay eyra bagi tau . . lokasi KPAKK terletak di bukit merah . . KPAKK ada di damansara dan baru dibuka di sini :) 

tidak dapat eyra gambarkan bertapa selesanya belajar di KPAKK bukit merah . tetapi belajar tetap belajar jugak kan . . jangan fikir seronok ja . huhu ibu kita pesan "belajar rajin-rajin". . bak kata perpatah " di mana ada kemahuan di situ ada jalan " . jika kita ingin sesuatu berusahalah untuk mendapatkannya . .
sampai disini saja kisahnya . ada cerita baru nanti kita kongsikan lagi . . salam dari saya "rara"

1 comment: